Nalagam...

Program za izboljšanje medgeneracijskega sodelovanja med zaposlenimi

Ali se tudi v vašem podjetju soočate s težavami pri prenosu znanj in izkušenj starejših generacij na mlade ter pri vzpostavitvi aktivnega sodelovanja med njimi?

Ponujamo vam učinkovito rešitev za izboljšanje odnosov med generacijami z novim, inovativnim programom za izboljšanje medgeneracijskega sodelovanja v podjetju.

S praktičnimi team building delavnicami, ki jih izvedemo pri vas (npr. v sejni sobi), bomo povečali razumevanje in s tem izboljšali sodelovanje med generacijami. Za doseganje pozitivnih poslovnih rezultatov in zastavljenih ciljev je izredno pomembno teamsko delovanje med zaposlenimi. S pravim team building programom boste lažje in učinkoviteje izkoristili znanje in potenciale, ki se skrivajo v vaših sodelavcih.

Cilj programa je na praktičnih primerih ugotoviti, kako uskladiti različnost med generacijami (znanje in izkušnje na eni strani ter zagnanost in nove ideje na drugi strani) ter jih usmeriti sebi v prid za doseganje skupnega cilja.

Več podrobnosti o programu si poglejte TUKAJ

V kolikor potrebujete dodatne informacije v zvezi s programom in/ali ceno izpolnite Obrazec za povpraševanje in nam ga pošljite.

Vabimo vas, da se nam pridružite.